Kwaliteit linkbuilding en goedkope seopakketten

 
Gepost op 10-04-2013 Door Nathanael Bekeken 1782 keer

 

Kwalitatieve linkbuilding wordt gekenmerkt door de realisatie van backlinks op relevante en nationale pagina's. Hoe relevanter de pagina waarop de link staat naar uw pagina, des te beter zullen de zoekmachines deze backlink waarderen.

Een voorbeeld van een relevante backlink is bijvoorbeeld een linkje naar een kinderwebshop op een informatieve pagina over Kinderen. Anno 2013 worden artikeldirectories steeds populairder en niet zonder reden.

Door een informatief en relevant artikel te schrijven over uw website wordt de backlink in deze tekst als relevant beschouwd door de zoekmachine. In dit geval kan een link naar een kinderwebshop dus toch relevantie krijgen op een artikeldirectorie met verschillende artikelen. Een voorbeeld van zo'n gratis artikeldirectorie is artikeldirectorie.nl.

Linkbuilding moet aan een aantal eisen voldoen om echt effect te hebben. Naast het eerder besproken gewenste relevantie, is ook de gespreide plaatsing en de hogere pagerank van backlinks van groot belang.

SEOBedrijven als SEOResource.nl bieden goedkope en kwalitieve SEO pakketten aan. Zij kunnen relevante backlinks met een hogere pagerank realiseren om uw website hoger te krijgen in de zoekmachines.


Reacties op dit artikel