Get Free Backlinks - GetFreeBacklinks.tk

 
Gepost op 21-05-2013 Door Splinter Bekeken 833 keer

 

Terwijl het vroeger zeer belangrijk was om veel backlinks te hebben om een hogere ranking te verwerven en uw website SEO te verbeteren, is dit alles vandaag iets minder relevant!
Om misbruik van backlinks tegen te gaan hebben de verschillende zoekmachines hun instellingen en criteria aanzienlijk aangepast.
Op dit moment is het NIET de kwantiteit (hoeveelheid) van backlinks die belangrijk is, maar de KWALITEIT van de backlinks!
De zgn. edu sites -welke enkel en alleen nu nog aan erkende staats Amerikaanse universiteiten wordt verleend- beschikken over een hogere potentiële ranking.
Men kan op diverse edu sites een gratis eigen profiel zelf aanmaken en linken plaatsen naar uw eigen website. Een andere mogelijkheid is een gratis \\\"account\\\" aanmaken op edublogs en een link plaatsen naar uw eigen website!

De beste manier om uw zichtbaarheid op het internet te aanzienlijk te verbeteren is via sites zoals en deze site!

De meeste zoekmachines zoeken naar eigen en unieke inhoud. Dergelijke sites scoren hoger in ranking en bieden hierdoor ook betere en kwalitatieve backlinks! Daarnaast hebben de bezoekers van dergelijke sites al een beter idee van wat uw site juist is (dit zorgt er tevens ook voor dat de bezoekers die van dergelijke sites door gelink zijn, ook daadwerkelijk geïnteresseerd in datgene dat u doet/verkoopt).

Op GetFreeBacklinks.tk
kan men een 100% gratis een SEO vriendelijke backlink plaatsen naar uw eigen website, blog, project, activiteit ...

(lees verder op
[url=http://www.getfreebacklinks.tk])

<a href=\\\"http://getfreebacklinks.tk/\\\" target=\\\"_blank\\\">http://www.getfreebacklinks.tk</a>
[/url]


Reacties op dit artikel