Leren handelen in binaire opties

 
Gepost op 12-06-2013 Door Toornstra Bekeken 499 keer

 

Populair

Het handelen in binaire opties is een trend die wij van binaryclass.nlsinds 2009 hebben zien opkomen. Voor veel mensen is handelen op de beurs een stap te ver. Het vraagt te veel financiŽle kennis en brengt grote risico's met zich mee. Het handelen in binaire opties is voor iedereen vrij toegankelijk en laagdrempelig voor zowel de onervaren als de ervaren handelaar.

Wat zijn binaire opties?

Een binaire optie is een inzet van geld op een product (eenasset) op de beurs zoals bijvoorbeeld een aandeel van facebook of goud, waarbij je speculeert of gokt op een prijs stijging of daling. Het inzetten van het geld gaat via gebruiksvriendelijke websites die door diverse financiŽle dienstverleners worden aangeboden. De meeste aanbieders van binaire opties accepteren iDeal wat het geheel nog makkelijker maakt.

Eenvoudig maar met eenhoge winst


Je inzet op de koersstijging of daling heeft een looptijd. Ditkan al vanaf 60 seconden maar het meest voorkomend is een looptijd van 15 minuten. De winst per inzet hangt af van de looptijd en het soort product dat je kiest. Je rendement kan al oplopen tot percentages tussen de 80% tot 250% van de inzet. Voordelen van de handel in binaire opties is dat het snel, enerverend en zeer flexibel is met verschillende looptijden en handelsinstrumenten die je maximaal laten profiteren van bewegingen op de financiŽle markten.


Reacties op dit artikel